Mindful Winkel

Mindful Winkel

Wij zijn een webshop gespecialiseerd in de verkoop van producten op het gebied van mindfulness, meditatie en yoga. Onze winkel verkoopt bijzondere en eerlijke artikelen waar wij als winkel zelf achter staan. U kunt bij ons ook terecht voor een bijzonder cadeau. Onze webshop is laagdrempelig en transparant en we hechten veel waarde aan klanttevredenheid en contact.
De zekerheden van https://www.mindfulwinkel.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De mindful winkel is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van meditatie- yoga- en aanverwante producten. Wij vullen de online winkel regelmatig met mooie en eerlijke producten die bijdragen aan een mindful leven.

Onze producten helpen en stimuleren om stil te staan bij waar we nu eigenlijk zijn en waar we mee bezig zijn. Met onze producten hopen we bij te dragen aan het genieten van de kleine geluksmomentjes, het onthaasten en het zorgen voor onszelf en elkaar. Of het nu een meditatiekussen, yoga mat, wierook of een mooi sieraad is, je vind het in onze shop.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.