Mineraalverf.nl
Wij leveren zowel aan professionals, als ook aan particulieren. Onze passie is om u zo goed mogelijk te voorzien van een passend advies en de beste service. Wij snappen dat uw eigendommen belangrijk zijn en dat u deze op een kwalitatief hoogwaardige manier wilt behandelen. Met de verfproducten van KEIM komt dit helemaal goed.
Het team van Mineraalverf.nl staat voor u klaar voor vragen en bestellingen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ruud
Ik had een aantal specifieke vragen over mijn product en deze werden snel en duidelijk beantwoord. Zeer tevreden met de service en het bestelproces!
Bernine Persoons
Eerst wat vragen gesteld, die snel en duidelijk beantwoord werden. De bestelling werd snel geleverd. Prima adres.
Hoe beoordeel je Mineraalverf.nl?
Gert
Super bedrijf! snelle levering an zeer professionele hulp bij uitzoeken van juiste kleuren
Marca De Greef
Fijne service en goede hulp. Ook heel fijn dat winkelbezoek mogelijk was
Irene
Gerald
Snelle levering, goede kwaleit. Sevice is uitstekend
dirk
Alles prima verlopen!
Michel
Topservice!! Blinkt uit in kleurenadvies, levering en klantvriendelijkheid! Keim is kwalitatief zeer goed en prettig in de verwerking. Dank!!
Mick
Zeer netjes geholpen bij het terugzoeken van de juiste Keim kleur. Prima en snel geleverd!
Marcel Gresnigt
Snelle levering niks op aan te merken
E-mail bevestiging is wat aan de late kant -
Steffan van Zomeren
Ging wat fout met de bestelling, is direct opgepakt en alsnog nageleverd. Top service!
M
Heel fijne , duidelijke en vriendelijke service , goed bereikbaar
Vermetten D
Stond erbij dat de verf in stock was dus dat is de reden dat ik het niet bij KEIM heb besteld omdat we het snel nodig hadden...
Antwoord van Mineraalverf.nlHallo Vermetten D,
Bedankt voor je feedback. We begrijpen hoe belangrijk het is om producten snel geleverd te krijgen, vooral als ze dringend nodig zijn. Het spijt ons te horen dat dit voor jou niet het geval was. We zullen je opmerkingen doorgeven aan ons logistieke team om toekomstige verbeteringen door te voeren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor je begrip en geduld. -
Kees Kooijman
Dayka Visser
Super goed voorgelicht en erg fijne verf om mee te werken!!
HJW Van Bergen
optimale informatie en geweldige klantenservice
J. Singh
Deze keim verf super gooi kwaliteit voor schimmels
Ik denk deze verf n 1 staan -
Albert Stuurman
Klant is koning, alle hoeveelheden leverbaar, ook 2,5 kg…..en dit is niet overal zo.
Ben tevreden als klant. -
Marijke Kramer
Goed advies, snelle bezorging en hele goede service!
Alies
Product zoals omschreven, nette levering.