Miracles by Stella

Miracles by Stella

Miracles by Stella is een eerlijk merk in 100% natuurlijke & vegan huidverzorging. Elk product is met recht een ‘Miracle’, met een unieke werking. Gun jezelf het beste van het beste, rechtstreeks uit de natuur!

Love your skin, love yourself

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

“Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten” was Stella’s motto. Vanuit deze visie ontwikkelde mijn moeder al vanaf 2013 met de hand en met veel liefde & aandacht haar pure wondertjes, omdat er in de winkels nog amper wat te koop was aan natuurlijke cosmetica. Ze vonden gretig aftrek, mensen vertelden van mond-tot-mond hoe blij ze ermee waren.

En dat is niet gek, want elk product is met recht een ‘Miracle’, met een unieke werking en zonder overbodige meuk. In 2019 heb ik de lijn professioneel op de markt gebracht, als Stella’s legacy, om nog veel meer mensen van deze wondertjes te laten meegenieten!


Bekijk Manifest