Mission Hifi
Mission, wie kent het Engelse luidsprekermerk niet? Misschien laten de luidsprekers zich het beste kwalificeren met ‘value for money’. En dat als sedert het bestaan van het door Fared Azima in 1977 opgerichte merk, met vestiging in Huntigdon Cambridgeshire. Internationaal en nationaal oogst Mission veel lof, getuige de talloze awards. Ook in ons land heeft Mission in het recente verleden veel waardering gehad. Ondanks het enorme aanbod van luidsprekers is Mission aan een come-back bezig!
Bent u opzoek naar luidsprekers met een fijne prijs voor de portemonnee? Kijk niet verder. Mission heeft speakers die relatief goedkoop zijn en beschikken over een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De speakers hebben een strak en modern design, die passen in bijna elk interieur. Naast dat de speakers er mooi uitzien is er een groot aanbod; boekenplank speakers, vloerstaande speakers, center speakers, surround speakers en subwoofer, Mission heeft het allemaal.
Drie dingen hebben Mission luidsprekers altijd gekenmerkt. Ten eerste worden in de kasten en drive units innovatieve materialen gebruikt en hebben ze een kenmerkend, modern uiterlijk. Ten tweede is het geluid dat ze produceren snel, gedetailleerd en meeslepend. Ten derde bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zowel qua klank als qua materiaal.

Vandaag blijft Mission de grenzen verleggen van wat haalbaar is in specifieke prijsklassen, door als pionier technologieën te gebruiken om frisse, nieuwe ontwerpen te creëren. Het merk profiteert nu van de ongeëvenaarde productiefaciliteiten en het wereldwijde bereik van moederbedrijf IAG, met alle onderdelen van elke luidspreker die in eigen huis worden gemaakt. Toch blijven de wortels van het bedrijf stevig verankerd in Huntingdon, waar veel van Mission's ontwerp-, service- en technische ondersteuningswerkzaamheden nog steeds worden uitgevoerd. Dit, in combinatie met een ontwerpteam dat boordevol Brits en Europees talent zit, zorgt ervoor dat Mission luidsprekers vandaag nog even indrukwekkend zijn als toen het bedrijf zich meer dan 40 jaar geleden in de voorhoede van de ontluikende Britse audioscene vestigde.
9,4
10 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 10 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Leen
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  Uitstekende service

 • Karel van Eijkeren
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  Retourdeal: het pakket zag eruit alsof het nog niet eerder geopend was. Alles perfect.

 • Hoe beoordeel je Mission Hifi?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Marco De Waal
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  Prima product - afhandeling bestelling is erg matig. Niet beloven wat je niet waar kan maken.

 • Philip Fastré
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  Goede communicatie. Afspraken perfect nageleefd. Keurig!

 • Ron Vink
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  Op vragen wordt gelijk geantwoord 👍🏻
  Alleen wacht tijd van de bestelling is wel langer dan vermeld. Maar wel top product geleverd

 • Giel Born
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  Snel!, sneller dan beloofd, accuraat spullen na verwachting.

 • H. Nijland
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  zeer goede kwaliteit (levering en product) zeker aan te bevelen.

 • E van der Es
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  Goede info, snelle levering.

 • Hans Wiegerinck
  Geverifieerde klant van Mission Hifi

  Betrouwbaarheid is goed.

 • Maarten
  Review voor Mission Hifi

  Goede prijs-kwaliteitsverhouding, prima (snelle) service.