Mission Hifi
Mission, wie kent het Engelse luidsprekermerk niet? Misschien laten de luidsprekers zich het beste kwalificeren met ‘value for money’. En dat als sedert het bestaan van het door Fared Azima in 1977 opgerichte merk, met vestiging in Huntigdon Cambridgeshire. Internationaal en nationaal oogst Mission veel lof, getuige de talloze awards. Ook in ons land heeft Mission in het recente verleden veel waardering gehad. Ondanks het enorme aanbod van luidsprekers is Mission aan een come-back bezig!
Bent u opzoek naar luidsprekers met een fijne prijs voor de portemonnee? Kijk niet verder. Mission heeft speakers die relatief goedkoop zijn en beschikken over een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De speakers hebben een strak en modern design, die passen in bijna elk interieur. Naast dat de speakers er mooi uitzien is er een groot aanbod; boekenplank speakers, vloerstaande speakers, center speakers, surround speakers en subwoofer, Mission heeft het allemaal.
Drie dingen hebben Mission luidsprekers altijd gekenmerkt. Ten eerste worden in de kasten en drive units innovatieve materialen gebruikt en hebben ze een kenmerkend, modern uiterlijk. Ten tweede is het geluid dat ze produceren snel, gedetailleerd en meeslepend. Ten derde bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zowel qua klank als qua materiaal.

Vandaag blijft Mission de grenzen verleggen van wat haalbaar is in specifieke prijsklassen, door als pionier technologieën te gebruiken om frisse, nieuwe ontwerpen te creëren. Het merk profiteert nu van de ongeëvenaarde productiefaciliteiten en het wereldwijde bereik van moederbedrijf IAG, met alle onderdelen van elke luidspreker die in eigen huis worden gemaakt. Toch blijven de wortels van het bedrijf stevig verankerd in Huntingdon, waar veel van Mission's ontwerp-, service- en technische ondersteuningswerkzaamheden nog steeds worden uitgevoerd. Dit, in combinatie met een ontwerpteam dat boordevol Brits en Europees talent zit, zorgt ervoor dat Mission luidsprekers vandaag nog even indrukwekkend zijn als toen het bedrijf zich meer dan 40 jaar geleden in de voorhoede van de ontluikende Britse audioscene vestigde.
De zekerheden van https://www.missionhifi.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.