Grzegorz Kupiec
Deze review is verzameld via WebwinkelKeur en is herleidbaar tot een aankoop bij Wharfedale, wat wijst op een authentieke ervaring.
Hoe we reviews verifiëren
Hoe we reviews verifiëren
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Beoordeeld met een 9,3 door 381 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.
Erg mooi gemaakte luidspreker. Ziet er in t echt n stuk mooier/ meer premium uit als op een website. Hij moet t nu bij mij opnemen tegen de klipsch rp6000f (mijn oude speakers) en de Monitor Audio 300 silver 7g (qua prijs het dubbele!) De klipsch en de MA zijn ietsje helderder, vooral de klipsch maar nu de 12.4 wat ingespeeld raakt raak ik meer onder de indruk van de kwal iteiten van de 12.4, wat ronder, zachter, muzikaler. Het is wel n flinke speaker met n behoorlijke bas. Maar hij maakt wel grote kans voor mij de winnaar te worden😊
een geweldige set met een prima geluid!
Prima webshop met prima producten voor een meer dan redelijke prijs. Webshop is tijdens aanbiedingen wel wat ondoorzichtig qua prijsstelling: verschillende prijzen voor hetzelfde product, maar dan in bijvoorbeeld andere kleur.
Zeer vriendelijke contact met Wharfedale. Helpen je met kiezen van de best geschikte luidspreker voor jouw noden. Daarnaast zijn ze ook zeer gul naar nieuwe klanten.
Snel contact met de site gehad. Levering binnen één dag.