Mister Ciccio

Mister Ciccio

Handgemaakte schoenen zijn meesterwerken van vakmanschap en individualiteit. Ze bieden comfort en duurzaamheid en zijn een investering in kwaliteit.
Naast het leveren van hoogwaardige schoenen, bieden wij ook extra diensten zoals het aanmeten en het poetsen van schoenen.
De zekerheden van https://misterciccio.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het WebwinkelKeur Manifest voor goed ondernemerschap, is een kort overzicht van de kernprincipes en waarden die door de organisatie worden gepromoot. Het manifest benadrukt het belang van eerlijkheid, transparantie, kwaliteit en verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven, met name in de context van e-commerce en online winkelen. Het moedigt ondernemers aan om klantgericht te zijn, betrouwbare producten en diensten te leveren, eerlijke prijzen te hanteren, goede klantenservice te bieden en te voldoen aan wettelijke vereisten en ethische normen. Door het ondertekenen van het manifest tonen bedrijven hun inzet voor deze waarde.


Bekijk Manifest