Mister Tafel
Mister Tafel is geboren vanuit een vraag; waarom is het huidige aanbod tafels zo breed maar toch zo duur?

Wij voelden dat dit anders kon en gingen uitgebreid op zoek naar kwalitatief goede producten.
Toen deze basis was gelegd gingen we verder kijken wat er veranderd kon worden om onze klanten zo voordelig mogelijk te bedienen.

Zo zagen wij dat de klassieke woonwinkel vervangen kon worden door online vindbaarheid/verkoop.
Hierdoor konden wij deze schakel wegnemen en direct aan de klant leveren. Daarom kan u voor de beste prijs van de mooiste tafels genieten.
De zekerheden van https://www.mistertafel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.