Mix en Match Living & Fashion

Mix en Match Living & Fashion

Mix en Match Living & Fashion is een webshop met betaalbare trendy woonaccessoires en hippe fashion items in verschillende stijlen en kleuren. In de webshop vind je producten van onder andere de merken J-Line, Light & Living, Countryfield, Dutch Decor, Clayre & Eef, Mica, Linnen & More, House Vitamin, zaZa's, Flora & Co.

De producten die je in onze webshop kunt vinden worden met liefde, passie en veel zorg ingekocht. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Alles wat je in onze webshop koopt wordt uit voorraad geleverd en met aandacht ingepakt. Hierdoor is kwaliteit en een snelle levertijd gegarandeerd.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.