Modelbouwverf.nl

Modelbouwverf.nl

Dé specialist op het gebied van modelbouwverf van onder anderen Ammo by Mig Jimenez, AK-Interactive, Humbrol, Revell, Abteilung 502 en Vallejo. Uiteraard hebben wij ook penselen, penseelsets, gereedschappen en een beperkt assortiment aan bouwdozen in het assortiment.
Wij garanderen een snelle beantwoording van Uw vragen, en verzenden Uw order (mits alles op voorraad is) de volgende werkdag.
De zekerheden van https://www.modelbouwverf.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als kind was ik verzot op modelbouwtreinen en ander speelgoed. Het was toen mijn droom om ooit een speelgoedzaak te starten. Uiteindelijk is deze winkel er niet gekomen. Ik raakte in modelbouw, ik las alles wat ik erover kon vinden en ging naar beurzen. Natuurlijk begon ik ook zelf enthousiast te bouwen! Op 22 Mei 2008 ben ik naar de KvK gegaan om MaRo Trading & Design in te schrijven. Mijn lang gekoesterde wens, een webshop in modelbouwartikelen ging in vervulling. Op die dag is mijn webwinkel Modelbouwverf.nl geboren en help ik modelbouwers met alle vragen die ze maar kunnen hebben!


Bekijk Manifest