Hele snelle bezorging! En de producten zien er prachtig uit. Eén minpuntje, de bestelling zat in een mega doos!! Dat had wel wat kleiner gekund. Hier graag wat mee doen.
Aspirant lid van WebwinkelKeur
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Jacqueline Heuvelman
- Sanne
In het begin waren er een aantal dingetjes mis gegaan bij mijn bestelling, maar petje af hoe ze dit hebben opgelost. Fouten kunnen altijd gebeuren. De producten ruiken erg lekker en ik ga zeker nog eens bestellen hier.
Hoe zou je Moise Care beoordelen?
- Amber Bekkers
Wauw, nieuwe favoriet hier! De doekjes en producten hebben een héérlijke geur. Ook mijn dochter met gevoelige huid kan er goed tegen. Helaas had ik een defecte luierspray ontvangen, dit werd gelijk opgelost en kreeg nieuwe opgestuurd. Deze werken fantastisch en ben helemaal om, geen gedoe met handen in potjes tijdens het verschonen. De spray is ook een handig formaat om mee te nemen. En de verpakkingen zijn natuurlijk helemaal prachtig allemaal.
- Bianca Schroyen
Zeer tevreden, zeer goed geleverd . Een zeer aangename geur ik heb de body en hair spray gekocht voor mijn kleindochtertje van 5 maanden ,mama ook tevreden. Mooi verpakt in de doos ,mooie doos !!!
- I. Mahfoud
Supersnelle levering, verpakking is prachtig 😍 zelfs de doos te mooi om weg te gooien.. en de inhoud nog mooier.. helemaal weg van de doekjes!!
- Suzan Jansen
Heel snel geleverd en een goede kwaliteit