Moise Care
Stacey
Voor als je twijfelt te bestellen omdat je de geur niet kan ruiken…
Bestel! De geur is echt HEEERLIJK! De producten zijn prachtig, mega snelle levering en de producten zijn heerlijk voor het huidje van je kindje.
Ik ben groot fan! Bedankt š¤Antwoord van Moise CareLieve Stacey, wat ontzettend fijn om te lezen! š¤ Je hebt helemaal gelijk: de geur online overbrengen is lastig, dus reviews zoals die van jou zijn goud waard voor andere twijfelende ouders. Wat heerlijk dat je zo blij bent met zowel de producten als de levering. Dankjewel voor je lieve woorden en dat je onze grote fan bent, dat gevoel is wederzijds!
Priscilla Roos
Heerlijke spullen, de doekjes zijn favoriet!
Antwoord van Moise CareHi Priscilla, wat leuk om te horen dat de doekjes jouw favoriet zijn! Ze zijn bij ons ook echt een topper. Dankjewel voor je lieve review en tot de volgende bestelling.
Liefs - Team van Moise care -
Hoe beoordeel je Moise Care?
Pamela
Mooie producten, heerlijke geuren.
Ik ben fanAntwoord van Moise CareLieve Pamela, dankjewel! Die geuren zijn met zoveel zorg samengesteld, dus het is heerlijk om te lezen dat jij er ook zo van geniet. Fijn dat je fan bent – wij van jou ook! š¤
André Wassink
Makkelijk bestellen en een snelle levering
Antwoord van Moise CareHi André, bedankt voor je review! Fijn dat het bestelproces soepel verliep en dat je pakketje snel bij je was. Daar doen we ons best voor. Tot een volgende keer!
Richelle Floor
Super
Antwoord van Moise CareHi Richelle, super bedankt voor je 5 sterren! Kort maar krachtig, daar houden we van. š¤
Natalja Hooiveld
Wat een prachtige producten. Alleen de doos waarin je je bestelling ontvangt is al een cadeau. Héle fijne producten en wat een geweldige uitvinding is de ‘Diaper Change Spray’. Geen crème meer aan je vingers, maar fijn sprayen. Er zit ook een gebruiksaanwijzing bij, echt aan alles is gedacht. Ik ben fan!
Antwoord van Moise CareLieve Natalja, wat een heerlijke review om te lezen! Dat de verpakking al als een cadeautje voelt, is precies wat we willen bereiken, die unboxing mag een klein momentje zijn. En wat leuk dat de Diaper Change Spray zo bevalt; geen plakkerige vingers meer, alleen nog maar sprayen en klaar. Dankjewel dat je de tijd nam om dit zo uitgebreid te delen. We zijn blij met fans zoals jij!
carla Van der steen-schelle
Fijne snelle service, heerlijkr produkten, ga hier zeker meer bestellen
Antwoord van Moise CareHi Carla, wat fijn om te lezen! Snelle service én heerlijke producten – dat is precies wat we willen leveren. We zien je graag terug voor een volgende bestelling. š¤
Anna
Zeer goed product! De kwaliteit is uitstekend en het werkt precies zoals beschreven. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Snelle levering en goede service. Zeker een aanrader!
Antwoord van Moise CareLieve Anna, dankjewel voor deze mooie review! Heerlijk om te lezen dat het product doet wat het belooft en dat ook de service en levering in orde waren. Aanraders als jij maken ons dag. Tot de volgende keer!
Liefs - Team van Moise care