Mokaholic
Wij verkopen unieke en grappige mokken
mokken
De zekerheden van https://www.mokaholic.com/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Kjetill Sintzen. Mijn dagelijks leven draait om zelfverbetering, wat me aanzet tot lezen, ondernemen en sporten. Ik neem graag risico's, heb uitstekende communicatievaardigheden en ben een doorzetter, kwaliteiten die perfect passen bij het ondernemerschap.

Ik heb een e-commerce bedrijf genaamd Mokaholic, gestart in mei 2023, dat mokken met unieke teksten verkoopt. Mijn doel is om Mokaholic uit te breiden tot een koffiezaak waar alleen Mokaholic-mokken worden gebruikt. Ondernemen stimuleert mijn discipline en doorzettingsvermogen, wat mijn leven verrijkt op vele vlakken.


Bekijk Manifest