Mondkapjesonline.nl

Mondkapjesonline.nl

Op deze site worden beschermingsmiddelen aangeboden die zorginstellingen en particulieren kunnen helpen in de coronacrisis. Alleen producten die direct kunnen worden geleverd zullen worden vermeld op de site.

Mondkapjesonline.nl is een handelsnaam van WVO trading BV

Ivm de aard van de crisis wordt er alleen online aangeboden en is de vestiging voor bezoek gesloten. Daarom is ook geen Google maps op de site aangegeven.

De site is op het ogenblik in ontwikkeling. De development site kan vanaf lunchtijd 27-3-2020 worden gezien op https://www.autosleutelsonline.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.