MonoblockSpecialist.nl

MonoblockSpecialist.nl

Officieel Innova 2.0 Monoblockairco Dealer voor Nederland en België

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Eerlijkheid en Transparantie is waar RoBeau handelsonderneming voor staat. Onder RoBeau handelsonderneming vallen o.a.de twee webshops: MonoblockSpecialist en WarmtepanelenExpert.
Wij streven ernaar dat onze webshops en hun producten dit ook richting onze klanten uitstralen. Transparantie is naar ons idee van essentieel belang, doe wat je beloofd, en beloof wat je doet!
Laten wij hier een steek in vallen, dan horen wij dat graag van u.
Rob van den Brug
RoBeau Handelsonderneming
MonoblockSpecialist
WarmtepanelenExpert


Bekijk Manifest