MooiCV
Welkom bij ons online sollicitatieplatform voor het creëren van een professionele en unieke sollicitatiepresentatie. Bij ons kunt u terecht voor het verzorgen van originele en onderscheidende cv lay-outs, het herschrijven van wervelende cv's en het opstellen van pakkende sollicitatiebrieven.

Wij bieden ook maatwerk cv's voor c-level functies en voor ZZP'ers hebben wij een op maat vormgegeven portfolio cv, met een inhoud die gericht is op uw diensten en opdrachten.

Bij ons staat de behoefte van de werkzoekende centraal en wij streven ernaar om uw sollicitatie zo succesvol mogelijk te maken. Onze professionele en ervaren schrijvers zullen uw sollicitatiepresentatie naar een hoger niveau tillen, waardoor u opvalt tussen andere sollicitanten en uw kansen op het verkrijgen van de gewenste functie vergroot.

Laat ons u helpen uw droomfunctie te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de perfecte sollicitatiepresentatie.
De zekerheden van https://mooicv.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2013

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.