Moon Mama Holland

Moon Mama Holland

SPARKLING MAGICS
Especially for woman, mama (to be) and child.
De zekerheden van https://moonmamaholland.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze passie en liefde voor prachtige kristallen begon toen we beide moeder werden. We kwamen samen in een nieuw hoofdstuk van ons leven en zochten naar dingen die ons & ons kindje ondersteuning konden geven. Tijdens onze zwangerschap kwamen er gevoelens naar boven, die we natuurlijk nog niet kenden. Onzekerheid, angst, spanning, geluk & euforie. We verdiepten ons in de kracht van edelstenen en hoe die invloed zouden kunnen hebben. Ze werden niet voor niets al miljoenen jaren gebruikt bij rituelen & spirituele wijzen.


Bekijk Manifest