Moon Mama Holland

Moon Mama Holland

SPARKLING MAGICS
Especially for woman, mama (to be) and child.
9,2
Filter 261 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 198 met beschrijving

• Annette Bezemer
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Mooie sieraden met een betekenis.
    Ik draag ze zelf en ik vind het ook heel leuk om deze mooie sieraden cadeau te geven.

• Mandy
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Prachtige ketting en fijn contact 🙏🏻🤍

• Hoe beoordeel je Moon Mama Holland?

• Patrick

Fijne service, snelle levering

• Marcel Nol

Zeer goede levering

• MrsLaan

Erg mooi!

• ImZe
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Bestelling was zeer snel binnen. Kwaliteit is top. Ik had nog wat vragen na aanleiding van mijn bestelling. de communicatie via de klantenservice whatsapp verliep ook goed en snel.
    Ga zeker nog een keer bestellen. Het assortiment mag wat mij betreft wel uitgebreider ^^

• Maurice Smits
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Mooi product en snelle levering!

• Sabrina Hoogewerf
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Prachtig sieraad en snelle levering!

• Ria
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Prima service en een prachtig medaillon! Een medaillon mét foto’s, héél mooi!!

• Seline van Hemert
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Goede communicatie, mooie producten, erg blij mee

• Patricia De lang
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Uistekende service en vriendelijke mensen.

• Gwen
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Geen bericht gehad 3 weken lang. Bleek later door een zwangerschapsverlof te komen. Ik denk dat dat wel een verbeterpunt kan zijn, even laten weten dat er niemand is

• Spierings
    Review voor Moon Mama Holland

Bestelling gedaan, na 3 weken niets te hebben ontvangen contact gezocht per email. Toezegging dat de bestelling nogmaals (!) zou worden opgestuurd.
    Nu 3 maanden later beide pakketjes 1e en 2e nog steeds niet ontvangen.
    Oplichterij dus!

Antwoord van Moon Mama Holland

Hi Wilma, wat vervelend dat het ondanks 2x opsturen niet is aangekomen. Helaas hebben wij na de 2e keer geen reactie meer van jou ontvangen & hebben daarop geen actie kunnen ondernemen. Ik hoop dat je weet dat wij ons best doen, alleen kunnen wij de bezorging van de PostNL bezorgers niet beinvloeden.

• Grietje Faber
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Mooie producten, speciaal om als kado te geven.

• MW
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Al meerdere keren besteld bij MMH, fijne webshop en bestelling snel in huis. Netjes en goed verpakt.

• Rob
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Koop hier niet!! 1,5 week geleden wat besteld hier en nog steeds niks ontvangen. Al meerdere keren contact proberen te leggen via de mail maar ik krijg hier geen reactie op. Het lijken mij oplichters.

Antwoord van Moon Mama Holland

Hoi Rob, wat vervelend dat jij onze service zo hebt ervaren.
    'Helaas' heb jij tijdens onze vakantie periode besteld & dit ondanks berichtgeving niet gezien.
    We hopen dat je inmiddels blij bent met jouw ontvangen bestelling!

• Cheyenne Gielesen
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Had het belletje wat luider verwacht. Je hoort hem echt bijna niet. Alleen als ik de ketting HEEL hard heen en weer schud. Verder

• Esmee
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Had mijn bestelling netjes retour aangemeld, op gestuurd, vervolgens hebben hun mijn retour pakketje nooit aangepakt van de postbode, met andere woorden €100,00 kwijt voor spullen die niet passen/kwalitatief goed koop aanvoelen….

Antwoord van Moon Mama Holland

Hi Esmee, inmiddels hebben wij contact gehad & is er een passende oplossing geboden.
    Het was een kleine miscommunicatie ivm een 'niet thuis' bericht dat wij niet hadden ontvangen. We zijn blij dat het nu is opgelost & de retour is verwerkt.

• Lian Vos

Hele fijne service!

• Bianca Otemann
    Geverifieerde klant van Moon Mama Holland

Hij is mooier als op foto en we zijn er blij mee