More2Style
Online shop met vele mooie en stijlvolle accessoires van diverse bekende merken om je interieur nog gezelliger te maken.
De zekerheden van https://www.more2style.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi, ik ben Mirielle en de eigenaresse van More2Style. Mijn webshop heeft kwalitatieve merken met mooie en sfeervolle woonaccessoires. Ik vind het belangrijk dat de producten onze klanten een fijn, warm en sfeervol gevoel geven als ze in hun huis staan. En we maken shoppen bij ons tot een beleving. Van bestellen tot ontvangen. Alle producten worden verpakt als een cadeautje en er komt altijd een persoonlijk kaartje bij. Het openmaken van de doos voelt dan als een verrassing voor jezelf en is een feestje om uit te pakken.


Bekijk Manifest