MoreThanHip
Hip en meer! Daar gaat het om bij de mode- en woonaccessoires van MoreThanHip. In ons assortiment vind je volop trendy en originele must-haves met een stijlvol design én een duurzaam karakter, zoals een breed assortiment tassen, portemonnees, sjaals en sieraden. Maar ook hangmatten en papieren kerststerren. Vaak zijn dit unieke artikelen, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn

Het duurzame assortiment van MoreThanHip is onderscheidend omdat wij onze collecties zelf laten produceren en importeren uit alle windstreken. Stijlvol ontwerp en goede kwaliteit staan daarbij voorop.

Daarnaast hebben al onze artikelen een goed achtergrondverhaal. Ze worden gemaakt met respect voor mens en milieu. Dus veel met gerecyclede en natuurlijke, ecologisch verantwoorde materialen. Maar ook eerlijke productie volgens fair trade regels.
Daar word je dus extra blij van: goede producten met een mooi design én een goed verhaal. Voor vrouwen én mannen; voor jezelf of om cadeau te doen.
tassen kerststerren hangmatten
De zekerheden van https://www.morethanhip.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.