Morgen is Nu

Morgen is Nu

Morgen is Nu is een holistische webshop. Holisme houdt in dat alles in de natuur met elkaar samenhangt. Om gezond te zijn, van ziektes te genezen en vitaal oud te worden zijn wij overtuigd dat je gebruik moet maken van het beste wat de natuur te bieden heeft. Op morgenisnu.nl verkopen we de allerbeste natuurlijke voedingsmiddelen, supplementen en innovatieve producten die er in de wereld te vinden zijn. Zodat jij zo gezond mogelijk kan leven.
De zekerheden van https://morgenisnu.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.