Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Mozaiektegel.com

Vluchtoord 11
5406XP Uden
+31 85 782 5333
KvK 71266097

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Mozaiektegel.com

Gemiddelde beoordeling

8,7

6 beoordelingen

Beoordeling van klanten

86%

14%

0%

2019
Mozaiektegel.com

Maarten beoordeelde op 2019-08-15

Volledig volgens verwachting inclusief tegoed van bestelde samples

Mozaiektegel.com

Kim beoordeelde op 2019-07-24

Mooie tegels voor reële prijs en snel geleverd.

Mozaiektegel.com

Niki beoordeelde op 2019-07-23

Snelle service, vriendelijk en goede prijs.

Mozaiektegel.com

Maarten beoordeelde op 2019-07-22

Alles volgens afspraak. Contact gehad met servicecentrum over krediet keurig te woord gestaan

Mozaiektegel.com

Jet beoordeelde op 2019-06-12

Heel tevreden, snelle service

Mozaiektegel.com

Stefan Bosman beoordeelde op 2019-06-11

Goed en goedkoop. Enige onduidelijkheid qua hoeveelheid (was het nu per stuk of per pak-mozaïek tegels-, dus 1 sterretje minder). Maar uiteindelijk gekregen wat ik wilde hebben op zeer korte termijn, dus zeker aan te raden!

Mozaiektegel.com

Anoniem beoordeelde op 2019-05-04

De tegels zijn mooi en precies zoals op de foto. Ik had teveel besteld en een deel teruggestuurd en kreeg snel mijn geld terug. Maar toen ik de tegels bestelde (op een donderdagavond) had ik duidelijk erbij vermeld dat ik de tegels nodig had op dinsdag dus maandag wilde ontvangen. Op de vrijdag kreeg ik een e-mail met enkel de mededeling dat de bestelling was afgehandeld. Ik heb vrijdag geprobeerd te bellen en via een chat contact op te nemen, maar kreeg niemand te pakken. Op maandag bleek dat de tegels pas dinsdag in de loop van de dag konden arriveren. Beetje jammer dat ik een opmerking kon invullen, maar niemand het kennelijk leest.

2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.