ik had een proef stukje besteld, helaas niets ontvangen. dit heb ik doorgegevn maar nog steeds niets ontvangen
Lid van WebwinkelKeur sinds 2018
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Ineke
- yvonne Chang Sing Pang
Bij mozaïek tegel twee tegeltjes besteld, nou helemaal blij ik wou graag de blauwe tegels bestellen, ze waren 1,82 per stuk en toen ze in huis waren wou ik ze direct bestellen en toen was de prijs opeens 3,25 per stuk dat was 545 euro duurder op het hele geheel 😞 keurig een mailtje gestuurd of ik ze nog voor de prijs mocht bestellen van de vorige dag en helaas nooit meer iets terug vernomen van hun geen mailtje niets! Erg teleurstellend!
Hoe zou je Mozaiektegel.com beoordelen?
- Sophie van Roijen
mooie tegels
- Carlos
Ik heb in een dag de bestelling rond gekregen. Na 5x te hebben gebeld, heeft het personeel gedaan wat moest gebeuren. Het personeel van het kantoor was vriendelijk maar gebeurt niet veel. Maak concreet afspraken met hun en ga achteraan als je geen reactie krijgt. Het voelt, als klant, dat noodzakelijk is om het personeel te moeten aansturen. De bestelling heb ik zelf opgehaald. Bij de magazijn heb ik vriendelijk personeel aangetroffen. Het kantoor waar de bestelling binnenkomt, is niet waar het magazijn is. Deze ligt meer dan 20km verderop. Houd rekening mee!! Het product is top!
- Emiel van Leeuwen
Mooie tegels netjes verpakt en snel geleverd
- Edith
Super vriendelijke service, de bestelde proef moest rechtstreeks van fabrikant komen, dat leverde wat vertraging op, maar ik werd vriendelijk te woord gestaan met uitleg. Inmiddels ontvangen en het is precies wat ik hoopte.