Wecho
Wecho is specialist op het gebied van akoestische wanddecoraties. Wij bieden de allerhoogste kwaliteit akoestische panelen/ schilderijen aan, ieder met een uniek design. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij bieden onze akoestische oplossingen in verschillende vormen aan die ieder bij het interieur passen.
De zekerheden van https://www.wecho.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wecho is ontstaan vanuit onze andere onderneming: Tegen de Wand. Bij Tegen de Wand focussen wij ons voornamelijk op maatwerk bestellingen wanddecoratie, dit gaat veelal om B2B business. Het leek ons leuk om met deze webshop een nieuw markt aan te spreken met een ander product, wat natuurlijk wel een van onze specialiteiten betreft.


Bekijk Manifest