Mr Snoep
Snoep bestellen doe je bij Mr Snoep: dé lekkerste online snoepwinkel van Nederland & België.

Geniet van een breed assortiment en vind jouw favoriete snoepgoed voor ieder dieet en voor elke gelegenheid. Bestel het lekkerste snoep online!
snoep schepsnoep chocolade
8,7
Filter 1070 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 602 met beschrijving

Taal

• Maris
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Eindelijk weer de lekkerste (s)trekdrop! 1,5 kost veel, maar het was mij het waard!

• Koning

Ze doen t top

Bedankt voor uw review.

Wij willen graag verduidelijken dat wij geen emmers verkopen. Al onze producten worden uitsluitend geleverd in stazakken (zipbags), zoals ook op de productpagina wordt weergegeven.

Wat betreft de levertijd: uw bestelling is geplaatst op zaterdagmiddag 31 januari. Omdat wij in het weekend geen verzendingen verwerken, is uw order op maandag 2 februari verzonden en op 3 februari bezorgd. Dit is de snelst mogelijke verwerking en levering binnen onze verzendprocedure.

Wij hopen hiermee eventuele onduidelijkheid te hebben weggenomen.

• Hoe beoordeel je Mr Snoep?

• Pascal Lumbeeck

Levering was snel

• Jw Van keulen
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

De bestelling was prima, maar het zeuren om een review te geven, is erg vervelend.

Beste,
    Bedankt voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat een deel van de bestelling naar wens was.
    Wat betreft de trekdrop: dit product is recent opnieuw op de markt gebracht door een andere producent. De receptuur is grotendeels hetzelfde gebleven, maar kleine smaak- of structuurverschillen kunnen voorkomen. Trekdrop is bovendien een zacht en vers product, waardoor het soms wat aan elkaar kan plakken. Dat is een normale eigenschap van dit type drop.
    Bij de andere producten proberen we altijd zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat u kunt verwachten, zowel qua smaak als samenstelling en prijs. Zo weet u vooraf precies wat u bestelt. Smaken blijven natuurlijk persoonlijk, en het is jammer om te horen dat niet alles naar wens was.
    Wat betreft de reviewverzoeken: die worden automatisch verstuurd, maar we nemen uw feedback hierover zeker mee.
    Mocht u in de toekomst ergens niet tevreden over zijn, neem dan gerust contact met ons op. We denken altijd graag mee over een passende oplossing.
    Met zoete groet,
    Team Mr Snoep

• Mandy
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Zo blij dat er weer strekdrop is!! En door de overzichtelijke website en hun snelle service kan ik er ook super snel weer heerlijk van genieten!

• Andrea Busio
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Heel lekker alleen erg duur voor beetje trekdrop

• Desiree Jung

Heerlijke trekdrop

• Bart
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snelle levering, alles geleverd. En waar het bij sommige andere oud en niet vers is de snoep is het hier zeker vers. Zal zeker vaker bestellen.

• marcel

1 kilo strekdrop,snel geleverd

• Maria Verschelde
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Zeer lekker ,kan er niet van afblijven

• Natascha
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

De Strek drop is heerlijk. Heel fijn dat die weer word gemaakt. Snel bezorgd. Heel fijn.

• Petra van Kampen
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snelle levering maar te lekker

• Rick Paul
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Top kwaliteit zeer te vrede

• Dirk Deporte
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

zijn niet altijd de originele smaken , sommige dingen zijn gewoon dure namaak

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Wij willen graag benadrukken dat al onze producten origineel zijn en rechtstreeks bij erkende leveranciers worden ingekocht. Het is dus zeker geen namaak.

Mocht je specifieke voorbeelden hebben of iets hebben ontvangen wat niet naar verwachting was, dan horen wij dat graag. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Team Mr Snoep

• Bianca Meeuwissen
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Heerlijk snoep en snelle bezorging

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor je mooi review

• Remco De weerd
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Veel strekdrop op voorraad en snelle levering

Antwoord van Mr Snoep

Bedankt voor je mooi review

• Paulus Tobi

Snelle bezorging binnen 2 dagen super snel

• Frans Rouffaer
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Lekker snel binnen en lekker snoep.

• Marchel linden
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

mag iets meer variatie in

• Dominicq Berrevoets
    Geverifieerde klant van Mr Snoep

Snel geleverd en heerlijk trekdrop!
    Zeker nogmaals bestellen👍