Mr Snoep
Geniet van een breed assortiment en vind jouw favoriete snoepgoed voor ieder dieet en voor elke gelegenheid. Bestel het lekkerste snoep online!
Mandy
Zo blij dat er weer strekdrop is!! En door de overzichtelijke website en hun snelle service kan ik er ook super snel weer heerlijk van genieten!
Andrea Busio
Heel lekker alleen erg duur voor beetje trekdrop
Hoe beoordeel je Mr Snoep?
Desiree Jung
Heerlijke trekdrop
Bart
Snelle levering, alles geleverd. En waar het bij sommige andere oud en niet vers is de snoep is het hier zeker vers. Zal zeker vaker bestellen.
marcel
1 kilo strekdrop,snel geleverd
Maria Verschelde
Zeer lekker ,kan er niet van afblijven
Natascha
De Strek drop is heerlijk. Heel fijn dat die weer word gemaakt. Snel bezorgd. Heel fijn.
Petra van Kampen
Snelle levering maar te lekker
Rick Paul
Top kwaliteit zeer te vrede
Dirk Deporte
zijn niet altijd de originele smaken , sommige dingen zijn gewoon dure namaak
Antwoord van Mr SnoepBedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Wij willen graag benadrukken dat al onze producten origineel zijn en rechtstreeks bij erkende leveranciers worden ingekocht. Het is dus zeker geen namaak.
Mocht je specifieke voorbeelden hebben of iets hebben ontvangen wat niet naar verwachting was, dan horen wij dat graag. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.
Team Mr Snoep -
Bianca Meeuwissen
Heerlijk snoep en snelle bezorging
Antwoord van Mr SnoepBedankt voor je mooi review
Remco De weerd
Veel strekdrop op voorraad en snelle levering
Antwoord van Mr SnoepBedankt voor je mooi review
Paulus Tobi
Snelle bezorging binnen 2 dagen super snel
Frans Rouffaer
Lekker snel binnen en lekker snoep.
Marchel linden
mag iets meer variatie in
Dominicq Berrevoets
Snel geleverd en heerlijk trekdrop!
Zeker nogmaals bestellen👍Antwoord van Mr SnoepBedankt voor u mooie review
mieke Heemskerk
snel geleverd
M. Kroon
Ruime keus aan snoep. Voor ieder wat wils. Leuk dat je snoep uit verschillende landen kan proberen. Alles netjes apart verpakt en goed geseald. Ik vond het wat aan de prijzige kant omdat ik het lastig in vind schatten hoeveel je gaat krijgen aan de hand van de grammen die erbij staan, maar bij bezorging viel het me uiteindelijk nog mee wat ik ervoor betaald had en wat ik kreeg. Snelle levering.
Brigitte van Helvoort
Vervelende verpakkingen
Antwoord van Mr SnoepWij zijn eerlijk gezegd verbaasd over de twee sterren, aangezien deze gebaseerd lijken te zijn op de verpakking en niet op de inhoud van het product. U geeft aan dat u de verpakking vervelend vindt; deze is echter bewust gekozen om het product vers en goed houdbaar te houden. De inhoud en samenstelling zijn conform de productbeschrijving duidelijk vermeld. Jammer dat het niet volledig aan uw verwachting voldeed, maar wij waarderen uw feedback en nemen deze mee ter verbetering van onze service.
Salvatore
Geleverd zoals verwacht.