Muisje Sensitief
Muisje Sensitief is een site die opgezet is voor ouders van hoog sensitieve kinderen. Wij richten ons met name op jonge HSK’s omdat wij gemerkt hebben dat daar weinig informatie over te vinden is.
Onze eigen dochters zijn hoog sensitief en de ervaringen die wij hebben willen wij graag delen met andere ouders om meer aandacht te krijgen voor deze bijzondere kinderen.
Wij zijn geen therapeuten en kunnen dus geen diagnose stellen, maar wij willen alleen andere ouders een kans geven om informatie op te doen en te delen met andere ouders.
Hiernaast hebben wij ook een webshop. Daarin bieden wij een aantal artikelen aan, waarvan wij hebben gemerkt dat gevoelige kinderen hier veel aan hebben.
Naast oorkappen, kleden en boeken hebben wij ook voor baby’s een aantal producten.
Chantal
Moest lang wachten voor het binnen was. Had meer een leesboek vorm verwacht, het is echt info
Carole van Klinken
Goed en hopelijk een leerzam product voor mijn kleinzoon.
Hoe beoordeel je Muisje Sensitief?
Tj Hilarius
Geweldig zo vlug het pakje binnen
BART PETIT
vlotte afhandeling van de bestelling
Liesbeth Zonnevylle
Artikelen vallen tegen.
Els Reekmans
Vlotte service, leuk spel!
Evelyne Aaldering
Mooie producten die fijn zijn in het gebruik
Miriam Korver
Snelle levering.
Josina Bezemer
Fijne materialen.
Sandra Van Bilsen
Snelle levering en goede producten
Martine Berbers
Duidelijke site, snelle levering
Sandra
Geweldige producten en snelle service!
marieke neijmeijer
jammer
Willy van Leuveren
Goed product en snelle levering.
Mariem Elkoutni
Super fijne krijtjes.
Cindy Borsboom
Veel inspiratie op de site
Hans Liebregts
?????
Pauline Van baden
Vondt de knuffel heel klein uitvallen