Muntenhandel Zonnemunten

Muntenhandel Zonnemunten

Webwinkel voor nationale en internationale munten.
Snelle verzending.
Wekelijks nieuwe producten.
De zekerheden van https://zonnemunten.nl/nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij Munthandel Zonnemunten!

Ik ben Henk Zonneveld en heb in 2006 mijn muntenhandel opgericht. Deze muntenhandel is ontstaan uit een interesse voor munten die vanaf mijn 12e levensjaar alleen maar verder is gegroeid. Ik ben er trots op dat ik al zoveel jaar mensen blij heb kunnen maken met de nieuwste producten, maar ook met het opvullen van de laatste gaten in hun verzameling. De ‘winkel’ wordt fulltime door mij gerund en hierbij word ik ondersteund door mijn gezin. Inmiddels is dit mijn derde vernieuwde website, want ik vind het belangrijk om het gebruikersgemak hoog te houden.
U kunt mij niet alleen online vinden, maar ook op divers


Bekijk Manifest