Muspaneel-Online
Muspaneel-Online vervaardigt sinds 1991 met trots in eigen atelier schilderpanelen op ambachtelijke wijze. De excellente panelen zijn bij uitstek geschikt voor de kunstschilder die elke creatie met én op de beste basis wil starten! Muspanelen zijn klaar voor gebruik! Om het plaatje compleet te maken heeft Muspaneel-Online ook een selectie kwaliteits-penselen in zijn assortiment, ook deze zijn voorzien van ons eigen handtekening, het welbekende musje.
Muspanelen zijn niet geschikt voor Aquarel en ei-tempera.
Schilderpanelen en penselen voor de kunstschilder, Penselen
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.