MuurTotLeven.nl

MuurTotLeven.nl

MuurTotLeven.nl is een webwinkel die zich richt op de (online) verkoop van unieke, duurzame wanddecoratie. Hierbij kan gedacht worden aan 3D-Wandpanelen, brievenbussen en (naadloos) behang. Er is voor elk interieur en elke smaak wat wils.
Betalen kan bij ons middels vele betaalmethoden, waaronder IDeal en Paypal.

Sinds de overname in 2013 zijn wij aangesloten bij WebwinkelKeur en zijn daar zeer tevreden over. Leuk als je op deze site dan ook je ervaring wilt delen met toekomstige kopers.
behang wandpanelen brievenbus
De zekerheden van https://www.muurtotleven.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2013

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Marloes, moeder, partner en sinds augustus 2013 eigenaar van de online winkel MuurTotLeven.nl
Na twee horeca-opleidingen gevolgd te hebben en een aantal jaren in dienstverband werkzaam te zijn geweest, besloot ik in augustus van 2013 voor mezelf te beginnen.
MuurTotLeven.nl is niet door mijzelf opgestart. Een jaar na oprichting heb ik de webwinkel overgenomen.
Ik werk hard en ben steeds op zoek naar mooie en betaalbare items die ik aan de webshop kan toevoegen. Daardoor heb ik inmiddels al een groot klantenbestand opgebouwd en weten steeds meer mensen de weg naar de site te vinden.
Kortom: ik breng jullie muren graag tot leven!


Bekijk Manifest