Muursticker4sale B.V.
Ook verzorgen wij de plaatsing.
Lena58
Leuke website met mooie artikelen, bestelling werd netjes opgerold verzonden in een stevige doos. Blij mee!
Betty
Snelle en goede service!
Hoe beoordeel je Muursticker4sale B.V.?
marian van der meer
Snelle levering en staat mooi
J Hendriksen
Snelle levering, mooi product. Er zaten wat vouwen in vanwege de verzending en die kregen we er niet 100% uit maar het resultaat is wel goed
E. Teeuwen
Mooie stikker. Netjes geprint en mooie kwaliteit. Eenvoudig aan te brengen. Wij zijn tevreden.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review. Geweldig dat je tevreden bent over de kwaliteit en het aanbrengen van de sticker. Daar doen we het voor. Veel plezier ervan en graag tot een volgende bestelling.
Wendy de Wit
Duidelijke site, snelle levering. Erg mooie folie!
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne review. Goed om te lezen dat je onze site duidelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering en de mooie folie. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.
S.V.
Snelle service!
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je onze service als snel hebt ervaren. Graag tot een volgende bestelling.
Peter Klievink
Goed product, website t.b.v. ontwerp zou beter kunnen.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je eerlijke review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product. Bedankt ook voor je feedback over de website, die nemen we zeker mee om onze ontwerpmogelijkheden verder te verbeteren.
Manon
Super snel geleverd en het resultaat is echt super!
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je enthousiaste review. Fijn dat de levering snel was en dat je zo blij bent met het resultaat. Daar worden wij erg blij van.
Stefan Van Bellingen
Snelle levering. Makkelijk zelf te plaatsen
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de levering snel was en dat het plaatsen makkelijk ging. Veel plezier met het eindresultaat.
Jeff Van der mand
Top en snel geleverd
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat de levering snel was.
Lia Van Gils
Perfecte service en heel netjes afgeleverd
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review. Geweldig dat je onze service als perfect hebt ervaren en dat alles netjes is afgeleverd. Daar doen we het voor.
Koen Wiegman
Helemaal goed zo
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles helemaal naar wens is. Graag tot een volgende bestelling.
Pia
Zeer goede en snelle service. Een aanrader!
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze mooie review. Fijn dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. Bedankt voor het aanraden, dat waarderen we enorm.
Esther
Mooie stickers, snelle levering
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je fijne review. Leuk om te lezen dat je blij bent met de stickers en de snelle levering. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.
David Demudt
zeer mooi produkt en perfecte uitleg hoe te plaatsen. Er waren juist 2 randjes overgeplooid bij levering en pas te zien bij plaatsing, maar dit kom ongetwijfeld in orde.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de uitleg voor het plaatsen. Jammer van de twee randjes die waren overgeplooid bij levering. Neem gerust even contact met ons op, dan zorgen we samen voor een passende oplossing.
Thea
Goedkoop, netjes en snel geleverd
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor de 5 sterren!🌟
cor baartmans
Was netjes gemaakt
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dankjewel Cor voor je 5 sterren. Fijn om te horen dat alles netjes gemaakt was. Graag tot een volgende keer.
Bianca Pauwels
Vlotte service . Prachtig resultaat !
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bianca, dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat de service vlot was en het resultaat zo goed bevalt.
Peter Schinkel
Folie gewoon compleet verkeerde kleur
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Peter, ik heb je een mail gestuurd. Wanneer je de folie ontvangt lijkt de kleur anders door de applicatietape en het rugvel. Zodra de folie op het raam is aangebracht, komt de kleur exact overeen met de foto. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.