My Industrial Interior

My Industrial Interior

Blog en webshop met verf, betonlookverf, woonaccessoires en meubels voor een stoer & industrieel interieur
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

MY Industrial Interior is onderdeel van de MY Groep. De eigenaresses, Wendy en Marlies, vormen samen het gepassioneerde team achter de MY groep. Zij adviseren klanten en zijn altijd op zoek naar de mooiste producten voor op de webshops en de showroom. Op het gebied van verf en betonlookverf biedt de MY groep een breed assortiment van hoogwaardige producten. Klanten staan bij de MY Groep altijd voorop en iedere vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.