My Little Carpet

My Little Carpet

Trendy vloerkleden, speelmatten, speelkleden en meer voor hippe kids!!
De zekerheden van https://www.mylittlecarpet.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Judith en oprichtster en eigenaar van de webwinkel My Little Carpet. Ik sta 200% achter elk product dat ik verkoop en ik verstuur ze stuk voor stuk met liefde. Velen weten mij en de webwinkel inmiddels goed te vinden en daar ben ik super dankbaar voor! Mijn doel is blije en tevreden klanten (en eigenlijk het belangrijkste: blije kinderen). Mocht er ergens iets niet goed gaan met de bezorging of het product of heb je vragen of advies nodig, bel of email mij: 06 16536497 of info@mylittlecarpet.nl. Ik sta voor je klaar!


Bekijk Manifest