My Little Carpet
Floor
Verzending ging goed, mooi verpakt en het is ook mooie stof. Echter blijft er nog veel te wensen over wat betreft het speelkleed qua gebruik. Het touw kan niet strak worden aangetrokken, waardoor het losjes blijft zitten als je het eenmaal op hebt geborgen. Daarbij komt het onpraktische van een zeer lang touw in de buurt van kleine kinderen, dit kan je dus niet onbeheerd achterlaten in de speelruimte. Een soort knopen om het touw strak vast te kunnen trekken zou een goeie aanpassing zijn. Voor ons was dit helaas een miskoop die niet meer retour kan.
Alicia Hamers
Snelle levering en mooi kwaliteit!
Hoe beoordeel je My Little Carpet?
Monika
Snelle levering, prachtig vloerkleedje
Ingrid Kuylenburg
Mooi kleed, goede prijs kwaliteit verhouding!
Rutger
Prima service
Agustina
excellent products and customer service! thanks a lot!
Marlou Moorman
Anoniem
Mooi product, snelle levering.
Maisha Lamers
Vorige bestelling was top, maar de uitbreiding die ik heb gekocht paste niet qua maat, hoogte en kleur. Kleur kan ik nog snappen want dat ik een andere batch, maar de hoogte en grootte zou identiek moeten zijn met de al geleverde tegels. Hierdoor niet bruikbaar en nog steeds geen reactie op mijn vraag of dit opgelost kan worden. Jammer
Antwoord van My Little CarpetBeste Maisha, dank je wel voor je review. Vanwege vakantie iets later reactie kunnen geven. Maar ondertussen contact met elkaar gehad dat het opgelost wordt :)
Karin
Een fantastische ervaring met deze webshop! Helaas heb ik mijn gekochte goedje terug gestuurd. Maar het contact met Judith was erg vriendelijk en aangenaam. Geen boze gezichten, niets van dat. Ik ga binnenkort weer neuzen bij my little carpet. Mensen.....schroom niet iets te kopen bij deze webshop. Retourneren is dan voor eigen rekening, en logisch maar je word zo vriendelijk benaderd. Ik zeg, ga zo door!
Lara Jeurissen
Goede, snelle service, leuk persoonlijk kaartje erbij, prachtige speelmat.
Boukje
Super mooi vloerkleedje, snelle levering met lief handgeschreven kaartje erbij. Al met al straalt de zorgvuldigheid ervan af! Wij bestellen zeker weer bij My Litte Carpet!
Mandy van Haandel
Fijne communicatie en super mooi vloerkleed.
Tessa Flipse
Heel leuk kleedje en goede service!
Hilde
Correcte en snelle levering.
Nadia
Snel bezorging, product voldoet aan verwachting
Joseetje
Correcte afhandeling
Lisan Vochteloo
Hele leuke en goede communicatie rondom mijn bestelling
J
Mooi vloerkleed, erg tevreden
Jeske De Vries
Prima service, goed product, snel geleverd