My Lovely Notebook

My Lovely Notebook

My Lovely Notebook is een fijne webshop met bijzondere, unieke en mooie notitieboeken om je gedachten en ideeën een mooie plek te geven!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

My Lovely Notebook is een geweldige webshop vol met de mooiste notitieboeken en pennen. Onze persoonlijke touch is onze kwaliteit. Met liefde zoeken wij het mooiste assortiment samen, pakken wij jouw bestelling in als cadeautje en doen er een mooi kaartje bij. Dit alles doen wij extra om jou het fijne gevoel te geven van een echt mooi cadeautje voor jezelf. Al onze producten zijn kwalitatief en bijzonder. Van notitieboek tot bullet journal, van vulpen tot stickers. Bij ons kan je terecht voor al jouw stationery.

Wij staan altijd voor je klaar voor advies via de chat, telefoon en email. Ook ben je welkom in onze Lamy showroom in Nuenen.


Bekijk Manifest