MySteel B.V.

MySteel B.V.

MySteel is de webshop voor al uw stalen producten voor in en rondom uw tuin.
Naast onze bekende modulaire plantenbakken hebben we ook een ruim assortiment andere producten. Zoals kantopsluitingen, keerwanden, maar ook waterornamenten en pergola's. Alle producten worden in eigen huis geproduceerd!
9,3
Filter 2847 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1618 met beschrijving

Taal

• J De Groot
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Ik ontving slechts een gedeelte van mijn aangekochte product.

Antwoord van MySteel B.V.

Beste J de Groot,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review. We vinden het jammer dat je op dit moment niet tevreden bent. Ik zie dat mijn collega je op de hoogte had gebracht waarom er een deel nog niet door je is ontvangen. Gelukkig gaan we dit deel later nog naar je verzenden.

Team MySteel.

• Glenn Garroy
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Zeer tevreden met de levering en service.

• Hoe beoordeel je MySteel B.V.?

• Guy Commers
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Levering super snel. Montagehandleiding is nogal simplistisch. Onvoldoende!

• C
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Goede service, snelle levering en concrete antwoorden op je vragen. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteit ook zeer goed.

• Geert Lornoy
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Goede en vriendelijke begeleiding bij de bestelling en het kiezen van de juiste materialen!

• Peter Jeuken
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle levering, goede communicatie.

• Pijnenburg

Alles prima. Jammer van verzenden met DPD

• Erwin
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Heel prettig en snel geregeld en geleverd. In eerste instantie werd de order in backorder geplaats vanwege een niet leverbare roestversneller. Nadat ik had aangegeven dat ik de rest wel graag wilde ontvangen is dit direct verzonden. Prime geregeld, prettige communicatie en snel bezorgd. Niet geheel onbelangrijk is dat het product ook aan de verwachtingen voldoet. Erg mooi en stevig.

• Pim Schipper
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Prima product, snel geleverd.

• Aswin Notebaert
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Een cortenstaal bak aangekocht en dit in 3 pakketten, 1 e pakket werd op verkeerd adres geleverd, wacht nu nog op een pakket omdat de bak nog niet compleet is .nu 12 dagen later ,sorry volgende keer geen bestelling meer bij deze firma! hopeloos!

• Richard Leupen
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle en heldere reactie op mijn vragen. Ook via de WhatsApp. Zeer goed prijs-kwaliteit verhouding. Super snelle levering. Bakken eenvoudig in elkaar te zetten

• Peter Bisschop

Degelijke kwaliteit.

• Mas van Haaften
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Mooie materialen en correcte levering!

• Kurt De Deyne
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Topkwaliteit en prima service.

• Ina van der Lei
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Nette levering en alles was oke

• Nico Doppenberg
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Mooi materiaal. Let wel op de verzending kan in deelzendingen zijn.

• Loes
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle levering. Bevestigingssetje was vergeten mee te leveren, maar werd met excuses en attente reep chocola de volgende dag direct nageleverd.

• Louis Sloos
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Op het moment dat mij wordt gevraagd om een beoordeling te geven heb ik mijn bestelling helaas nog steeds niet ontvangen. Op dezelfde dag waarop ik bestelde kreeg ik een melding dat het verzonden was en nu ruim een week later is het er nog niet.

• Sven
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

snel geleverd! goed stevig materiaal !

• Leon Bastiaans
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Opgehaald in de winkel, lekkere koffie gedronken en weer naar huis