MySteel B.V.

MySteel B.V.

MySteel is de webshop voor al uw stalen producten voor in en rondom uw tuin.
Naast onze bekende modulaire plantenbakken hebben we ook een ruim assortiment andere producten.
Zoals kantopsluitingen, keerwanden, maar ook waterornamenten en bbq’s.
Alle producten worden in eigen huis geproduceerd!
9,2
Filter 1648 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1012 met beschrijving

Taal

• Hjcw Roefs
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Goede kwaliteit-prijs verhouding , duidelijke en snelle antwoorden en tijdige levering

• Jimmy Macquoy
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle levering, goede prijzen, alleen jammer als het materiaal geleverd werd, bleek dit een pakket te zijn dat je nog allemaal in elkaar moest schroeven ( ook enkele schroeven ontbraken waardoor ik nog naar de winkel moest gaan om er bij te halen ) . Tip : vermeld dit duidelijk op de site zodat we dit naar de toekomst toe kunnen incalculeren op de offertes. mvg Jimmy

Beste Jimmy Macquoy,

Hartelijk bedankt voor de genomen moeite om een revieuw te schrijven.
    Fijn dat de levering snel heeft plaatsgevonden. Wij streven ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk compleet af te leveren.
    Helaas hebben wij niks vernomen van de missende bouten en moeren. Wij hadden u anders graag geholpen door deze na te leveren. Op onze site staat in de beschrijving naast het product vermeld dat wij demontabele plantenbakken verkopen, jammer dat deze informatie u niet heeft bereikt. Wij wensen u veel plezier van de plantenbak

met vriendelijke groet,
    Team Mysteel

• Hoe beoordeel je MySteel B.V.?

• Jack Wandemaker
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snel geleverd,past allemaal perfect en inderdaad na 2 dagen al een mooie roest kleur

• Yves
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Prima service, prima product.... levering was wat trager dan verwacht, maar viel nog best mee (2 weken) voor dit type levering. Ondertussen staan de elementen gemonteerd in de tuin. Nu nog 4 ton aarde erin krijgen....vrijwilligers mogen zich aanmelden!

• Jean Wouters
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle levering, goede prijs en door modulaire bouwpakketten zelf precies op maat samen te stellen.

• Herko
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Goede informatievoorziening en snelle levering. Ophalen kan, maar het is geen winkel waar je zomaar kunt verschijnen omdat voorraad elders ligt.

• Leonie
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Over het product ben ik zeer tevreden, hangt er mooi in de tuin. Enkele minpunten; schroeven niet van Cortestaal en zijn erg kort. Vind bij een product van €100 het wel bijzonder jammer dat je verzendkosten moet betalen. In het pakket zit brief hoe Cortestaal werkt met het roest proces, dit had ook digitaal gekund.

• M Stachowski
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Levering was binnen 3 dan, 2 zijwanden waren bij de bevestiging verbogen, maar door de schroeven goed aan te draaien werd het opgelost.

• Wim Te Winkel
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle levering en goed verpakt. En rekening gehouden met bezorgmoment.
    Het ziet er degelijk uit. Een uitstekend product.

• JW Borst

Mooie producten

• P. uit Amstelveen
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Mooie producten besteld, duidelijke site en prima prijs/kwaliteit. Minpunt was dat ik een niet werkende track & trace via de mail ontving. Bleek achteraf te worden verzonden door een andere (pallet)service zonder track & trace. Verwarrend. Zoals vermeld zou de chauffeur een half uurtje voor levering een belletje geven. Dat is niet gebeurd. Ik vroeg ernaar bij de chauffeur, kreeg een slap antwoord.

• Bert Molenaar
    Review voor MySteel B.V.

Prima product, goed gemaakt ziet er prachtig uit.
    Service kan beter. Aflevering is standaard tot de voordeur. Bezorger was gelukkig bereid om op mijn verzoek de watertafel achter het huis af te leveren. Papieren Handleiding voor de pomp lag in het laagje water in de watertafel. Kortom meer actieve service bij plaatsing en in gebruikneming van een product in deze prijsklasse zou ik op prijs gesteld hebben.

goedemiddag heer/mevrouw Molenaar

hartelijk bedankt dat u de moeite heeft genomen om Mysteel te beoordelen.
    Wij hebben inderdaad geen montageteam. Wij leveren alleen het product bij u af en niet geplaatst.
    Toch fijn dat de transporteur de watertafel bij u achter het huis heeft geplaatst.
    Wanneer wij u nog van dienst kunnen zijn door een nieuwe handleiding toe te sturen ontvangen wij graag een email op info@mysteel.nl

Mysteel

• Ton van Raaij
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

over het geheel zijn we tevreden. Kwaliteit product en snelheid leveren

• Ineke
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle bezorging en zelfs teveel boutjes en moertjes erbij geleverd ;)

• Booi
    Review voor MySteel B.V.

Koop geen brievenbus bij dit bedrijf dan heb je bij regen je post nat, regent er bij de postgleuf in.
    Doen ze niks aan moet je er maar een borstel in of op zetten is het antwoord bij klacht van natte post.

Beste mevrouw Booi,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven.
    Er werd in juni een brievenbus bij u geleverd en u nam op 22 oktober j.l contact met ons op over het feit dat u dat weekend natte post had.
    Hierop hebben wij door middel van een aantal vragen en foto's uit op kunnen maken dat er geen manco was aan de brievenbus zelf.
    De brievenbus die u koos heeft een open gleuf aan de voorzijde waar vermoedelijk met de hevige regenval van afgelopen week door de slagregen uw post nat is geworden.
    De brievenbus is geleverd zoals u deze besteld heeft en blijkt niet aan uw eigen verwachting te voldoen.
    Momenteel zijn we hier nog samen over in contact.

MySteel

• Onbekend
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Top levering, zoals gevraagd op de afgesproken dag geleverd. Fijne klantenservice

• Conny Schoon-Broos
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Super gave cijfers in mooi formaat. Jammer dat er geen mal bij zit om te boren.

• Luc Sniekers
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Prijs kwaliteiten goed.snelle levering factuur meteen in de mail top.

• Vincent

Snelle levering…

• Dion
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Mooie materiaal, goede levering en instructies.