NANOGRAM.store

NANOGRAM.store

Brengt KUNST, SPIRITUALITEIT, KENNIS en GEZONDHEID&NATUUR bijÉÉN.

U vindt er niet enkel een uiteenlopen aanbod van producten als diensten maar met elke bestelling ondersteunt ook projecten van maatschappelijk belang. Zo komt u in onze winkel allerlei producten tegen zoals bijvoorbeeld islamitische kunt maar ook een ware Picasso. In de andere rubrieken vindt u een variëteit aan natuurlijke gezondheidsproducten. Het is niet voor niets dat de webshop zich specialiseert in vooral artisanale producten zoals een breed aanbod van natuurlijke honing en propolis producten, olijf- en pompoenpittenolie als ook verschillende variaties van volledig natuurlijke confituur volgens traditioneel recept.

Het aanbod wordt steeds uitgebreid en binnenkort worden er steeds groter aanbod toegevoegd en komt de nadruk steeds meer te liggen op gezondheid en hygiëne.

Daarnaast is er ook een blog waar allerlei onderwerpen ter sprake komen uit de hoofdrubrieken kunst, spiritualiteit, kennis en gezondheid.
Natuurlijke producten, Gezondheid en hygiene, Kunst
De zekerheden van https://www.unifier.one/en/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.