NOOSS
NOOSS is een Inclusieve webshop. Voor jong en oud met en zonder beperking.

NOOSS verkoopt handgemaakte kwijl- en colsjaals, en accessoires. We ontwerpen prints, teksten en bedrukken eigen ontwerpen (en die van klanten) op producten
De zekerheden van https://www.miki4all.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

MiKi4all is ontstaan vanuit een probleem waar Shirin en Sarah tegen aanliepen. Onze kinderen die kwijlen veel en gewone slabbers helpen niet.

Wij zijn op zoek gegaan en hebben deze sjaals gevonden en er onze eigen draai aangegeven.

De naam MiKi4all bestaat uit de eerste 2 letters van onze kinderen Mirthe en Kian. Dankzij deze toppers zijn wij dit bedrijfje gestart. Het laaste stukje betekent dat wij het voor iedereen maken, van jong tot oud.

Wij maken alles met de hand daarom is elke sjaal weer uniek.


Bekijk Manifest