Geweldige ervaringen met Name on It by Kos! Altijd vriendelijke en snelle service, prachtig ingepakt en de kwaliteit van de producten is echt top. Elke keer weer maak ik iemand blij met een mooi en persoonlijk cadeau. Absoluut een aanrader!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Rosa
- Nikki
Super goede en snelle service besteld en dezelfde dag kon ik het nog afhalen! Ben super blij met het teddy tasje. En je krijgt het nog super leuk ingepakt.
Hoe zou je Name on it by Kos beoordelen?
- Ivy dekkers
Ik heb een mooi dekentje besteld bij Name on it bij kos en ik ben er zo ontzettend blij mee 😍 Hele fijne stof en mooie details! Ik heb ook mijn dochtera naam erop laten graveren Maya en dit maakt het helemaal af 🤗 Echt een aanrader als je mooie producten zoekt en deze een extraatje wilt geven doormiddel van personaliseren🩷
- Melanie
Weer heel fijn geholpen en snel op kunnen halen. Goeie service en mooie spullen
- Esmée
Omdat Name on it by Kos de leukste kraamcadeautjes heeft, de beste service levert en een super snelle verzending heeft. Ik bestel hier eigenlijk altijd mijn kraamcadeautjes en ben altijd erg tevreden.
- Bo
Echt een aanrader! Bij Name on it by Kos heb ik super leuke toilettasjes met naam laten maken als cadeau. Het contact was fijn en duidelijk, het was snel klaar en met de keuze tussen ophalen of verzenden was alles lekker flexibel. De kwaliteit van de toilettasjes is super goed. Dik tevreden!