Name on it by Kos

Webshop met Gepersonaliseerde & Handgemaakte Baby - Kinderitems
9,9

• Nouria Buijsman - Eerdhuijzen
    Geverifieerde klant van Name on it by Kos

Hier haal je echt de leukste kraamcadeaus & er is altijd een hele snelle service!

• Demi
    Review voor Name on it by Kos

Ik heb inmiddels meerdere cadeautjes besteld bij Name on it by Kos voor pasgeboren baby’s én mama’s to be, en ik ben elke keer opnieuw super tevreden! Wat deze shop echt bijzonder maakt, is dat je de cadeaus kunt personaliseren met een naam, wat het extra speciaal en uniek maakt. De levering was ook telkens verrassend snel, wat heel fijn is als je last-minute iets zoekt maar toch iets origineels wilt geven. Alles ziet er prachtig uit en is met zorg verpakt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooi, gepersonaliseerd cadeau!

• Hoe beoordeel je Name on it by Kos?

• Veer
    Review voor Name on it by Kos

Goede kwaliteit, snelle en goede service en natuurlijk prachtige spullen met mooie bedrukking! Echte aanrader!

• Kelly
    Review voor Name on it by Kos

Snel geregeld en geleverd en top product!!

• Wouter Bon
    Geverifieerde klant van Name on it by Kos

Snelle levering, super kwaliteit en het was al ingepakt. Het cadeau werd zeer enthousiast ontvangen!

• YL
    Review voor Name on it by Kos

Supergoede service, leuke producten, en voelt persoonlijk aan doordat Marit steeds 'samen' met je kijkt wat het mooiste is. Bijv lettertype, kleur e.d.

• Shanna
    Review voor Name on it by Kos

Al jarenlang trouwe klant en ik blijf zeker terugkomen! Altijd mega tevreden, de snelste service en de leukste cadeautjes.

• Jip Biskanter
    Review voor Name on it by Kos

Altijd fijn contact, de producten zijn snel klaar, leuk ingepakt dus zo ready om te geven. Bestel hier altijd mijn kraam cadeautjes. Zeker een aanrader!!

• Goede kwaliteit spullen en heel fijn contact.

Levering was super snel!

• Daisy
    Review voor Name on it by Kos

Fijne service, product snel in handen!

• Joop
    Review voor Name on it by Kos

Bestel altijd een compleet samengesteld pakket als vrienden kinderen hebben gekregen. Snelle levering en top kwaliteit!

• Noëlla
    Review voor Name on it by Kos

Snelle verzending, leuk ingepakt en genoeg keuze! Marit is echt een topper!

• Bente
    Review voor Name on it by Kos

Al meerdere keren kraamcadeaus besteld en altijd super snelle en goede service! Echt een aanrader!

• Lisa
    Review voor Name on it by Kos

Hele mooie artikelen. Ik had speen doekjes besteld als kraamcadeau voor mijn vriendinnen. Super schattig en goede kwaliteit. De bestelling was heel snel klaar en kon ik al de volgende dag ophalen. Super service!

• CS
    Review voor Name on it by Kos

Al veel cadeautjes besteld echt top! Snelle en goede service en nog kwaliteit ook.

• Marijn Pompert
    Review voor Name on it by Kos

Marit werkt super netjes. De producten zijn snel klaar, wordt goed gecommuniceerd. Ik ben echt mega blij met elk product wat ik bij Name on it by Kos heb besteld!

• Nel
    Review voor Name on it by Kos

Wat een prachtig kraampakket ! Zo met liefde en zorg samengesteld en bezorgd !

• Tara
    Review voor Name on it by Kos

Mooi kraamcadeau besteld. Super mooie afwerking en snelle levering! Heel erg blij mee

• Romy
    Review voor Name on it by Kos

Een avond voor ik het nodig heb, bestel ik iets en wordt mijn bestelling nog optijd gemaakt! Dat noem ik nog eens service! Super mooie items en je wordt lief te woord gestaan, bestellen maar!

• Maureen
    Review voor Name on it by Kos

Super mooie bestelling. Onwijs snel klaar en heel fijn geholpen. Wij zijn super blij en gaan vaker bestellen. Bedankt