Napoleonbestek.nl

Napoleonbestek.nl


Is Napoleonbestek.nl veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk de contactgegevens van de webshop & kijk of ze legitiem zijn.
De zekerheden van https://www.napoleonbestek.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn verliefd op het prachtige bestek van EME Napoleon. Dit komt door de combinatie van het design, de fraaie kleuren en uitstekende kwaliteit. Wij verkopen het product dus met erg veel passie en liefde en hopen dat we anderen ook blij kunnen maken en kunnen laten genieten van dit prachtige bestek aan tafel. Of je het nu elke dag gebruikt of voor een speciaal moment. In 2013 klein, vanuit huis begonnen en nu gegroeid tot een internationale webshop met veel tevreden klanten. Wat je van ons kunt verwachten? Ook al koop je via het Internet, je zult ervaren dat kopen bij ons heel persoonlijk wordt gemaakt! Dat lees je terug in de reviews.


Bekijk Manifest