Natuur en Dier Puur

Natuur en Dier Puur

Natuur en Dier Puur is een nieuw verantwoord merk kvv (gemalen vers vlees) voor uw hond en/of kat, gebaseerd op de principes van het merk Natuur en Dier. Ook zijn er aanverwante artikelen voor honden en katten te koop, te denken aan voedingssuplementen, wormkuren snacks, speelgoed enz.

Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij deze wil ik mij graag voorstellen:

Mijn naam is Mariska Stavasius-Hofman, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en 2 honden. Ik ben altijd druk met de winkel bezig als ik niet met de honden in de natuur te vinden ben.

Goede service vind ik heel belangrijk, ik probeer de klanten te helpen op de manier dat ik zelf graag geholpen zou willen worden. Ik vind het superleuk om met honden en katten artikelen bezig te zijn, ik ben vaak bezig met weer leuke artikelen te zoeken voor de webshop. Het assortiment is hierdoor het afgelopen jaar sterk toegenomen!


Bekijk Manifest