Natuurgezicht.nl

Natuurgezicht.nl

Natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten en cosmetica voor huid en haar. De producten op Natuurgezicht.nl zijn met zorg geselecteerd en gegarandeerd zonder schadelijke stoffen en additieven.

Het assortiment bestaat uit een breed scala aan dagcrèmes en huidverzorgingsproducten bestemd voor verschillende huidtypen. Natuurgezicht.nl gelooft in de sterke geneeskracht van de de natuur. De meeste cosmeticaproducten zijn langer houdbaar door allerlei synthetische toevoegingen die uiteindelijk schadelijk kunnen zijn aan de huid op de lange termijn.

De producten in onze webshop zijn dat niet. Ze zijn handmatig samengesteld met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en uitgebreid getest voordat ze op de markt verschijnen. Ons assortiment cosmeticaproducten is ontstaan uit onze hoge verwachtingen in gezichts- en lichaamsverzorging; een harmonie tussen de natuur, comfort en innovatie, rijk aan functionele principes van hoge kwaliteit.

De producten zijn gegarandeerd zonder schadelijke stoffen zoals petroleum derivaten, parabenen, imidazolyndinyl urea of bht garandeert een hoogwaardig cosmeticaproduct. De producten op onze website voldoen aan de kwaliteitseisen van EWG Skin Deep.
De zekerheden van https://natuurgezicht.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.