Natuurlijk4Dogs

Natuurlijk4Dogs

Natuurlijk4Dogs verkoopt en produceert unieke gespecialiseerde vachterzorgingsproducten. 100% natuurlijke vachtverzorging voor honden, (labra)doodle webshop en alles voor de verzorging van je trouwe viervoeter (iedere vachttype).

De 100% natuurlijke producten worden gemaakt in Nederland en zijn veilig samen te gebruiken. Dat maakt Natuurlijk4Dogs uniek in zijn soort en bij uitstek geschikt voor professionals als trimsalons en particulieren die vachtverzorging bij hun labradoodles en andere honden serieus nemen. Natuurlijk4Dogs biedt specialistische producten voor verschillende vachttypes en biedt een directe oplossing bij verschillende vachtproblemen.
De zekerheden van https://www.natuurlijk4dogs.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.