Neevo
Neevo is in 2020 opgericht door Mica. Doordat zij in haar dagelijkse praktijk te maken heeft met hygiëne, en het belang daarvan als beauty expert, is zij ervan overtuigd dat er nog veel ruimte is voor innovaties gelet op hygiëne. Zo is Neevo geboren als product van ByMica Enterprise. Het is het beste te omschrijven als een toonaangevend merk voor professionele hygiëne oplossingen. Onze producten, zoals bijvoorbeeld de Neevo Sense No-Touch alcohol dispensers, worden onderworpen aan een kritische selectie en uitvoerig getest voordat ze aan het assortiment worden toegevoegd. Dat levert een optimale (gebruiks)ervaring voor gebruiker en de koper op.
De zekerheden van https://www.neevo.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Neevo wordt gehandeld vanuit 5 kernwaarden:

1. Privacy & Veiligheid: Veilig bestellen en veilig onze producten gebruiken.
2. Duurzaamheid & Deskundigheid: Wij vinden het belangrijk dat mens, milieu en economie in evenwicht blijven.
3. Hygiene & Gezondheid: Hygiene begint met schone handen. Stay Clean, Stay Healthy!
4. Prijs & Kwaliteitbewust: Producten worden grootschalig ingekocht en uitgebreid getest.
5. Klantvriendelijkheid: We dagen onszelf graag uit om u optimaal van dienst te zijn.


Bekijk Manifest