Nena's Pets
Het welzijn van elk dier moet altijd voorop staan, het dier staat altijd op nummer 1! Persoonlijk vind ik het mooiste wat er is om mensen een zo onafhankelijk mogelijk advies te kunnen geven. Daarom zijn we de webshop en inmiddels ook winkel begonnen. Ik geloof er in dat het belangrijk is om goede voorlichting te kunnen geven, welke past bij het dier want elk dier is anders.
De zekerheden van https://www.nenaspets.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.