Neon XL

Neon XL

Neon XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in LED en neon lichtreclames. Dit kan zowel op eigen design als bestaande ontwerpen uit ons assortiment.

Een lichtreclame is een opvallende accessoires dat overal past. Of het nou een slaapkamer of kantoor is. Hierdoor wordt er een mooie sfeer gecreëerd.

Tevens is het een opkomende trend. Steeds vaker zie je het voorbij komen. Lichtreclames aan de muur, voor het raam of op kantoor. Zowel voor bedrijven als particulieren is dit een manier om je gevoel of bedrijf te presenteren. Door bijvoorbeeld een logo of quote.

Bij Neon XL kunt u uw creativiteit en gevoel omzetten in iets tastbaars. Daarnaast streeft Neon XL naar een goede prijs voor de hoge kwaliteit die wij aanbieden. Zo willen wij de gave lichtreclames ook betaalbaar maken voor particulieren.
De zekerheden van https://neonxl.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.