Netherlands Souvenirs

Netherlands Souvenirs

This is NL is het online platform van de Klompenmakerij Marken. Al meer dan 50 jaar maken wij prachtige en unieke klompen op het (voormalige) eiland Marken. Maar we zijn meer dan alleen een klompenwinkel. We verkopen een breed scala aan Nederlandse kwaliteitsproducten en verzenden deze over de hele wereld. Door onze jarenlange ervaring in het maken van klompen, zijn wij experts op het gebied van klompen. Maar we hebben ook veel ervaring met andere typisch Nederlandse souvenirs. Naast onze unieke klompencollectie hebben we een uitgebreid assortiment Delfts blauw, Nederlandse keukendoeken, houten tulpen en nog veel meer.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.