Next Level
Brian
Great service. Fast delivery
Josef
Fast delivery
Hoe beoordeel je Next Level?
Sophie Smets
Bedankt voor de goede communicatie , de opvolgîng ,
David Schreinemachers
Noog niet aankomt 🤨
Antwoord van Next LevelHoi David, wat vervelend om te horen dat je pakket nog niet is aangekomen. Onze excuses voor de vertraging. Als je ons een berichtje stuurt op whatsapp met je naam en je ordernummer, zullen we meteen contact opnemen met de bezorgdienst om te achterhalen wat er aan de hand is. We nemen het ook mee in de evaluatie naar de bezorgdienst natuurlijk. Je kunt ons bereiken op: +31 (0)6 36 10 37 04
Kenneth Purtell
Fast delivery, products are as advertised.
Sylvia Zeegers
Good products and great service!
Antonello
Fantastisch zoals altijd!
Top service en ingrediënten!
Bedankt aan het hele team! -
niet meegedeeld
mijn product is nog altijd niet geleverd, order op 25 januari
Antwoord van Next LevelHoi, wat vervelend om te horen dat je pakket nog niet is aangekomen. Onze excuses voor de vertraging. Als je ons een berichtje stuurt op whatsapp met je naam en je ordernummer, zullen we meteen contact opnemen met de bezorgdienst om te achterhalen wat er aan de hand is. We nemen het ook mee in de evaluatie naar de bezorgdienst natuurlijk. Je kunt ons bereiken op: +31 (0)6 36 10 37 04
Daniel Nicoara
Super products and relative fast delivery. Thanks!
Jan Rauter
Levering was 6 werkdagen onderweg. Dat lijkt me redelijk lang.
Antwoord van Next LevelHoi Jan, wat vervelend om te horen dat je pakket zo lang onderweg was. Je mag ons altijd een bericht sturen op whatsapp +31 (0)6 36 10 37 04 als het zo lang duurt , dan gaan nemen we direct contact op om te achterhalen waar je pakket is. Voor nu zullen we je reactie meenemen in de evaluatie met de bezorgdienst.
Marleen De Poorter
Mijn bestelling werd wat laat geleverd maar dit kwam wellicht door DPD die het te druk had
Caroline De Béthune
Other than a little delay in delivery due (I guess) to snowy weather, everything was perfect.
Olga Giss
Super Produkt, super Preise, kann nur empfehlen
Aga
Everything went excellent, always great service and quick delivery!
Jolanda Ramaekers
Super snelle levering, goed aanbod
J. M. a
Fast Shipping, good communicaton
Liliane Maas
Idd ik moest zeer lang wachten op mijn bestelling en heb daarna een mail gestuurd met wat vragen over het product maar heb tot nu toe nog geen antwoord gekregen wat ik niet fijn vind.
Marc Falta
Fast delivery and good products and friendly and competent customer service that responds quickly.
T-bo Hautekiet
all good
Tina Newton
Amazing service, super quick delivery - arrived earlier than items I’d ordered the same day from my own country!