Next Level
Next Level dé online Lifestyle store met Smartshop, Sjamanisme, Cannabis ,Health en Lifestyle producten om je leven een tikkeltje leuker te maken. Wij richten ons op een ultieme klantenervaring en bieden daarom uitsluitend kwaliteitsproducten en een zo persoonlijk mogelijke service.
9,4
Filter 1518 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 843 met beschrijving

Taal

• Daniel Gerritsen

Eerste klas zaadjes

• Fleur Van Der Minne

super

• Hoe beoordeel je Next Level?

• Arno

slechte kwaliteit

• P.D.
    Geverifieerde klant van Next Level

Van de moment dat de betaling is gebeurd is het verpakt en verzonden. Op twee dagen tijd had ik mijn ratel. Hij was goed beschermd met folie.

• Anastasiia Ionova

Always fast

• bob
    Geverifieerde klant van Next Level

Goede kwaliteit en goede prijs. Snel bezorgd.

• Ryann Perrot
    Geverifieerde klant van Next Level

Next Level is the correct name for excellent support. Excellent delivery and exceptional quality products and services .

• Esther

Wordt snel geleverd

• Joyce

Snelle geleverd

• Dirk Den Broeder

snel en betrouwbaar

• Deborah Wertwijn
    Geverifieerde klant van Next Level

Goede service, ook telefonisch, snelle bezorging. Goed product

• Erwin Von Dutch
    Geverifieerde klant van Next Level

Ik ben al jaren lang een tevreden klant en verwijs vaak anderen door naar Nextlevel en vind qua service, kwaliteit en prijs verhouding dat deze organisatie ook daadwerkelijk Nextlevel is. Ik koop regelmatig tincturen, cacoa, mapacho, Shilajit en diverse andere producten. De service en het contact via WhatsApp is adequaat, vriendelijk en betrouwbaar. Meer dan voldoende kennis van de producten en altijd oplossingsgericht denken! Ik vind dit de beste internet smartshop binnen Europa.

• Sophie Smets

Niets ontvangen

• Danielle
    Geverifieerde klant van Next Level

Super goeie service! Nadat mijn bestelling in het buitenland niet aan was gekomen ben ik echt heel goed geholpen om alsnog mijn pakketje opnieuw te versturen! Snel antwoord!
    En uiteindelijk is het door een andere bezorger op advies van de medewerker geleverd. De producten zijn ook van prima kwaliteit!! Mijn dank is groot🙏🏻

• Ava

Alles liep soepel

• Inge
    Review voor Next Level

Hele goede service. Snelle levering. Er was wat fout gegaan bij mijn bestelling. Dit is meteen opgelost door een nalevering. En er zat iets extra als verrassing bij. Ik ben en blijf een vaste klant! Topwinkel!!

• Maarten Visser

Altijd op tijd

• Erik
    Geverifieerde klant van Next Level

Geweldige service,levering en communicatie,voorbeeld voor anderen,aanrader

• Tim Reinhard

• Rene Den Ouden