Next Level
Daniel Gerritsen
Eerste klas zaadjes
Fleur Van Der Minne
super
Hoe beoordeel je Next Level?
Arno
slechte kwaliteit
P.D.
Van de moment dat de betaling is gebeurd is het verpakt en verzonden. Op twee dagen tijd had ik mijn ratel. Hij was goed beschermd met folie.
Anastasiia Ionova
Always fast
bob
Goede kwaliteit en goede prijs. Snel bezorgd.
Ryann Perrot
Next Level is the correct name for excellent support. Excellent delivery and exceptional quality products and services .
Esther
Wordt snel geleverd
Joyce
Snelle geleverd
Dirk Den Broeder
snel en betrouwbaar
Deborah Wertwijn
Goede service, ook telefonisch, snelle bezorging. Goed product
Erwin Von Dutch
Ik ben al jaren lang een tevreden klant en verwijs vaak anderen door naar Nextlevel en vind qua service, kwaliteit en prijs verhouding dat deze organisatie ook daadwerkelijk Nextlevel is. Ik koop regelmatig tincturen, cacoa, mapacho, Shilajit en diverse andere producten. De service en het contact via WhatsApp is adequaat, vriendelijk en betrouwbaar. Meer dan voldoende kennis van de producten en altijd oplossingsgericht denken! Ik vind dit de beste internet smartshop binnen Europa.
Sophie Smets
Niets ontvangen
Danielle
Super goeie service! Nadat mijn bestelling in het buitenland niet aan was gekomen ben ik echt heel goed geholpen om alsnog mijn pakketje opnieuw te versturen! Snel antwoord!
En uiteindelijk is het door een andere bezorger op advies van de medewerker geleverd. De producten zijn ook van prima kwaliteit!! Mijn dank is groot🙏🏻 -
Ava
Alles liep soepel
Inge
Hele goede service. Snelle levering. Er was wat fout gegaan bij mijn bestelling. Dit is meteen opgelost door een nalevering. En er zat iets extra als verrassing bij. Ik ben en blijf een vaste klant! Topwinkel!!
Maarten Visser
Altijd op tijd
Erik
Geweldige service,levering en communicatie,voorbeeld voor anderen,aanrader
Tim Reinhard
Rene Den Ouden