Nikoi Online Vijvercentrum

Nikoi Online Vijvercentrum

Sinds 2007 hebben wij, met meer dan 19 jaar ervaring in de branche, onze passie voor vijvers en waterpartijen omgezet in een succesvolle online onderneming. Wij zijn dé toonaangevende webwinkel voor vijverproducten en aanverwante vijverartikelen in Nederland en België. Onze toewijding en expertise hebben ons in staat gesteld om de afgelopen jaren met groot succes te groeien en een sterke positie in de markt te veroveren. Dit is een prestatie waar we enorm trots op zijn en die we zullen blijven koesteren.

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij geloven dat een goede service, snelle levering en goede prijzen essentieel zijn om ons succes in de markt te behouden en verder uit te breiden. Daarom zetten wij ons elke dag in om u de beste vijverproducten en accessoires aan te bieden tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Wij streven ernaar om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken en uw winkelervaring bij ons plezierig en gemakkelijk te laten verlopen.
De zekerheden van https://www.nikoi.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 2007 zijn wij na ruim 19 jaar ervaring gestart met de Online verkopen van vijverproducten en aanverwante vijverartikelen en met groot succes! Dit is iets waar wij enorm trots op zijn en zullen blijven. Maar alleen door een goede service, een snelle levering en scherpe prijzen kunnen wij dit succes behouden. Wij proberen het voor u natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Met een ervaring vanaf begin jaren 90 kunnen wij je een zeer professioneel advies geven. Vragen kunnen altijd vrijblijvend gesteld worden, het kost alleen een telefoongesprek of je stuurt ons een mail. Wij zullen de e-mail dagelijks behandelen en je krijgt van on


Bekijk Manifest