Nikoi Online Vijvercentrum
Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij geloven dat een goede service, snelle levering en goede prijzen essentieel zijn om ons succes in de markt te behouden en verder uit te breiden. Daarom zetten wij ons elke dag in om u de beste vijverproducten en accessoires aan te bieden tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Wij streven ernaar om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken en uw winkelervaring bij ons plezierig en gemakkelijk te laten verlopen.
Gerrit Nijboer
Vlotte levering
Manuel Vitali
Ottimi prezzi, servizio puntuale e preciso!! Negozio super fornito! Consigliatissimo!!!
Hoe beoordeel je Nikoi Online Vijvercentrum?
armand BRUNSON
ik heb een bestelling geplaats bij u met de vermelding LEVEREN FEBRUARI OF MAART 2026 na mijn bestelling werd er al een deel geleverd waar ik ook een mail heb gestuurd ik kon dit terug retourneren hetgeen ik een beetje te gek vond verder ben ik hier niet meer op ingegaan de rest van mijn bestelling zou volgend jaar geleverd worden op het einde van vorige week kreeg ik de melding dat de rest van mijn bestelling die dag zou geleverd worden dat zijn 2 vergissingen op 1 bestelling die niet correct waren nu is mijn vraag worden die leveringsbonnen niet nagelezen dit is voor mij onaanvaarbaar sorry
WALTER WYNSBERGHE
pakket snel geleverd, zeer tevreden
Johan
Betrouwbaar en netjes geleverd.
Jules
vlot en precies geleverd wat besteld was
Andrea Costantini
Servizio perfetto e veloci nella consegna in Italia.
Hans De Vadder
Goed en snel zoals altijd
Eddy Verheijen
Altijd correct geleverd
Henk B.
Goed , zo als ik gewend bent
Theo Bruinsma
Vlot geleverd
Jack van der Hooft
Snel levering
B.C.J. Nibbeling
Snelle levering via DHL werd het goed en orde bezorgd
Daniel Verplancke
Top.Zoals altijd juiste goederen en vriendelijke service van de besteller.
Gunther Heyvaert
Telkens heel snelle service en goed afgeleverd
Henk Klaasen
Prijs kwaliteit servive uitstekend
Henk Kiewiet
Na een kleine oponthoud na een levering elders toch voor een goede oplossing gezorgd,daarvoor dank.
C.B. Harten
Snel geleverd
Wil Elderman
Ze zijn alleen per app bereikbaar waardeloos,
geen hulp als je dat nodig hebt -
Mueller
Altijd enorm snel verstuurd